Företag

Vi på Uppsala Säkerhetsteknik erbjuder hela vårt utbud inom låssystem och säkerhetsteknik till både stora och små företag. För att nå bästa resultat tar vi gärna ett helhetsgrepp om säkerhetssystemet. Efter att ha gjort en grundläggande behovsanalys skräddarsyr vi den lösning som passar bäst för varje företag.

Oavsett om man vill ha kompletta lås- och passersystem, dörrautomatik, kameraövervakning eller bara hjälp med låssystemet, så löser vi det.

Kunder - Privata företag och komersiella byggnadeR

Fastighetsägare

Trygghet är en mycket viktig fråga för alla fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Uppsala Säkerhetsteknik tillhandahåller säkerhetstjänster till alla typer av flerbostadshus. Med stor erfarenhet av säkerhetssystem kan vi erbjuda smidiga integrerade lösningar, som lås- och passersystem, inbrottslarm, brandlarm och kameraövervakning. Med ett förmånligt serviceavtal eller jouravtal anpassat för flerbostadshus bidrar vi till en enklare vardag för både boende och fastighetsskötare.

Offentlig verksamhet

Uppsala Säkerhetsteknik har lång erfarenhet som säkerhetsleverantör vid nybyggnationer och ombyggnationer inom den offentliga sektorn. För att skapa trygghet i offentliga miljöer krävs en kombination av flera olika säkerhetslösningar, eftersom säkerhetskraven är höga och ofta komplexa. Många personer vistas i lokalerna och behöver tillgång till olika utrymmen vid olika tidpunkter. Värdefulla tillgångar måste skyddas men samtidigt vara tillgängliga.

Kameraövervakning, elektroniska lås, inbrottslarm, brandlarm och passersystem måste vara driftsäkra och fungera dygnet runt – ofta i kombination med varandra.