Nyheter

Uppsala säkerhetsteknik blir en del av Prosero Security Group

Uppsala säkerhetsteknik blir en del av Prosero Security Group

Prosero är Nordens ledande leverantör av teknisk säkerhet med lång erfarenhet i branschen och stark lokal förankring på över 100 platser i Sverige, Norge, Danmark och Finland. I Prosero samlas lokalt ledande säkerhetsverksamheter som förenar det mindre företagets närhet och snabbhet med den stora säkerhetsgruppens trygghet och digitala kunnande. Nu blir Uppsala säkerhetsteknik en del av Prosero.

”Uppsala Säkerhetstekniks affärsidé är att erbjuda högsta säkerhet och bästa service. Det har lett oss fram till den starka marknadsposition och den trogna kundbas som vi har idag. Som en del av Prosero kommer vi även i framtiden att kunna driva vidare verksamheten på samma sätt, under samma varumärke och med samma kompetenta personal”, säger Fredrik Jansson, VD, Uppsala Säkerhetsteknik. ”Vi behåller det lokala ledarskapet och fortsätter att erbjuda den höga servicenivå som våra kunder är vana vid. Genom nya samarbeten med de starka bolagen inom Prosero får vi fler utvecklingsmöjligheter som kommer att gynna vår tillväxt. Vi ser fram emot många nya spännande samarbeten framöver.”

”Vi är stolta över att kunna välkomna Uppsala Säkerhetsteknik till Prosero, säger Johan Norrbrink vid Prosero. De kommer att bidra med sin expertkunskap och i ett område där vi inte haft lokal närvaro tidigare och vi ser stora möjligheter till samarbeten internt i koncernen. Deras strävan efter att vara ett verkligt stöd för kunderna och deras höga fokus på service ligger helt i linje med Proseros filosofi. De kommer att passa mycket väl in i organisationen.”

För Uppsala säkerhetstekniks kunder innebär detta i dagsläget ingen skillnad. Bolaget fortsätter att erbjuda samma goda service och tjänsteutbud som tidigare. Men framöver kommer kunderna kunna dra nytta av de fördelar som det innebär att vara en del av en större grupp.