Elinstallationer

Uppsala Säkerhetsteknik och dess bifirma Lindells Elektriska erbjuder professionella elinstallationer. Vi kombinerar lång erfarenhet med den senaste utvecklingen och är uppdaterade, kvalitetsmedvetna och lyhörda för våra kunders önskemål.

Komplett utbud av installationstjänster

Gäller det nyproduktion av flerfamiljshus? Eller behöver ni göra diskreta elinstallationer i samband med säkerhetsinstallationer? Vi utför elinstallationer av alla slag och åtar oss allt från mindre elinstallationer, som att få upp belysning eller byta elcentraler, till större projekt som att koppla upp ett smart kontor. Vi är uppdaterade på det senaste inom elinstallation och kan erbjuda individuella lösningar med särskild hänsyn till miljö- och energieffektivitet.
Uppsala Säkerhetsteknik är en erfaren, professionell och trygg elinstallatör med bred erfarenhet. Vi erbjuder totalåtagande med övergripande projektansvar från idé och initial behovsanalys till full funktionalitet i till exempel fastigheter, kontor, industrier och serviceanläggningar.
Vi driver stora projekt där vi utför allt från exempelvis ljusberäkningar till projektering och installation. Bland våra kunder har vi framför allt företag, kommuner och landsting, men vi välkomnar även privatpersoner vid större uppdrag.

Behöriga elinstallatörer

Elinstallatör är ett reglerat yrke och det krävs en auktorisation för att få utöva det, och beroende på vilken auktorisationstyp man har, får man rättigheten att utföra olika typer av elinstallationsarbeten. Våra kompetenta och erfarna elinstallatörer är naturligtvis auktoriserade och har rätt behörighet, och de kan ge dig råd om allt från den bästa belysningen till avancerade installationer på ditt företag. Vi använder oss enbart av kvalitetsprodukter från ledande leverantörer och aktörer.

Experter på elinstallationer

Uppsala Säkerhetsteknik är tillsammans med sin bifirma Lindells Elektriska AB en trygg och pålitlig samarbetspartner som kan hjälpa dig med alla typer av installationer inom el och ge dig innovativa lösningar. Hör gärna av dig så ger vi dig ett kostnadsfritt förslag.

Kontakta oss

  • Behöver du byta lås?
  • Vill du ha ett digitalt/elektroniskt lås på dina dörrar?
  • Är säkerheten i mitt hem omhändertagen?

Kontakta oss