Dörrautomatik

Vi levererar dörrautomatik för alla behov

Med lång erfarenhet från dörrautomatik har vi en gedigen kunskap om produkter, installation och underhåll. Vi har stött på de flesta frågorna och tagit fram lösningar för de mest komplexa fastigheterna. När du anlitar oss kan du känna dig trygg i att vi ser över hela ditt och fastighetens behov och skapar en skräddarsydd lösning. Vi tar ett helhetsgrepp och hjälper dig med allt från projektering till installation och underhåll.

Slagdörrsautomatik

Slagdörrar är den vanligaste typen av dörrar och används inom de flesta verksamheter och fastigheter. Vi levererar och installerar slagsdörrautomatik med högsta prestanda som gör det enkelt att öppna och stänga även mycket tunga dörrar såsom branddörrar och vi kan enkelt anpassa lösningen till befintliga dörrar. Vi levererar system av högsta kvalitet som lever upp till gällande säkerhetsstandarder.

Skjutdörrsautomatik

Automatiska skjutdörrar gör det smidigt att förflytta sig mellan olika delar av en fastighet. Men automatiska skjutdörrar är mer än så. De ska skydda ifrån och hålla ute obehöriga samt skapa hälsosamma och estetiskt tilltalande inne- och utemiljöer. Skjutdörrarna finns i många olika format för att smälta in och bli en del av omgivningen. De ska vara funktionella, fungera för alla behov och kunna anpassas när behoven förändras.

Produkter -dörrautomatik

Kontakta oss

  • Behöver du byta lås?
  • Vill du ha ett digitalt/elektroniskt lås på dina dörrar?
  • Är säkerheten i mitt hem omhändertagen?

Kontakta oss