Uppsala Säkerhetsteknik utför projekteringar och installationer av alla typer av data- och telenät för företag, kommuner och landsting. Vi ser till att ni får en helhetslösning och erbjuder individuellt anpassade nätverksinstallationer och byggnation av datanät som är skräddarsydda för den aktuella verksamheten.

Högre krav

Det är oerhört viktigt med ett stabilt och fungerande nätverk i de miljöer vi lever och verkar. Eftersom vi blir mer och mer beroende av internet i vardagen. Förutom att kraven från olika myndigheter och företag ökar i takt med att användningen av internet ökar. Så höjs också kraven på snabb överföringshastighet. Framtidens teknik ersätter äldre tekniker som ADSL, kabel-tv osv. Att bygga fastighetsnät och genomföra datainstallationer på rätt sätt är att framtidssäkra fastigheten och verksamheten, och en god prestanda med minimala störningar underlättar tillvaron.

Kvalitetsprodukter och ny teknik

Vid våra datainstallationer använder vi alltid produkter från marknadens ledande aktörer i kombination med den senaste tekniken, vilket ger stabila funktioner och skapar långsiktiga och flexibla lösningar som är utbyggbara allteftersom behoven förändras. Vi vill att du ska känna dig säker på att utrustningen kommer att fungera och vara driftsäker samt lätt att underhålla.

Våra tekniker har en bred kompetens och gedigen erfarenhet och utför snygga och diskreta installationer av exempelvis kablage och nätverksuttag. Vår kabelhantering garanterar högsta kvalitet på nätinstallationerna. Vi kan även hjälpa dig med felsökningar eller driftsättningar av datanät i olika miljöer.

Experter på datanät

Uppsala Säkerhetsteknik har lång erfarenhet av nätverk samt data- och teleinstallationer. Hör av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Vi anpassar lösningarna efter dina önskemål och din verksamhet och hjälper dig att göra ditt företag mer driftsäkert och effektivt.

Kontakta oss

  • Behöver du byta lås?
  • Vill du ha ett digitalt/elektroniskt lås på dina dörrar?
  • Är säkerheten i mitt hem omhändertagen?

Kontakta oss